Behandlinger

Kosmetolog-Ansigtsbehandlinger (Tryk her)

Relaxing therapy facial treatment

Fuldstændig forkælelse af din krop og dit sind.

Behandlingen indeholder: Dobbeltafrens,hudanalyse, eksfoliering, skulder, nakke ansigtsmassage og hovedbondsmassage, maske,serum og afslutende cream

Frugtsyre behandling

Denne ansigtsbehandling er særlig velegnet til dig som føler, at din hud blevet grå, trist, ujævn og mangler fugt. Den anbefales også til uren hud med tilstoppede porer og betændelsestilstande (bumser)

Diamant Slibning - Behandling

Diamant Hudslibning

Diamant Hudslibning er en dybdegående peeling som blidt fjerner de døde hudceller. En diamant hudslibning føles faktisk mest som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse. Behandling giver en forbedring der allerede er synlig efter første behandling:

Resultat:

Collagen produktionen stimuleres

Grove porer formindskes

Huden bliver mere ensartet

Din hud ser frisk og sund ud – øjeblikkeligt

Fine linjer og pigmentforandringer reduceres

Resultatet kan dog variere fra person til perso

Teenage acne behandling under 18 år

 

Teenage ansigtsbehandling

Til teenageren, som har problemer med urenheder

Behandlingen indeholder: hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling, udrensning af urenheder, maske, dagcreme og læbebalsam.

Oxygen Behandling

Oxygenbehandling - Trænger din hud til et boost

Med en oxygen behandling, får du tilført høje koncentrationer af aktive stoffer fra serum, der går ind og giver din hud nyt liv. Den aktive serum bliver ved hjælp af 90 % koncentreret ilt pustet ind, så den trænger bedre gennem hudens overflade og helt ned i dybden. Du vil få en frisk hud, som føles opstrammet, med fornyet glød og fuld af fugt.

Behandling består af: dobbeltafrens, peeling af de dødehudceller, indslusning af serum med oxygen., afsluttes med fugt serum, øjencreme og dagcreme.

Diamantslibning og oxygenbehandling
Dybderens Behandling

Skræddersyet 75-minutters ansigtsbehandling med fokus på dyberens samt vejledning, Efterfølgende får du en grundig vejledning i de produkter, der er aktuel for din hud.

Behandlingen indeholder: Dobbeltafrens, hudanalyse, eksfoliering, manuel dybderens - efter behov, maske, afsluttende pleje og vejledning i korrekt hjemmepleje.

Pro skin 60

Det er til dig, som ønsker at den professionelle kosmetolog udfører en unik behandling designet til dig og din huds behov – og løser dine hudproblemer.

Alle behandlinger starter med Dermalogicas:

DobbeltAfrensning,face Mapping hudanalyse, eksfoliering, udrensning, ansigtsmassage i aromatiske olier, maske, serum og cream

Pro Power Peel 30

NYHED

Pro Power Peel er vores absolut mest effektive ansigtsbehandling og er til dig, der ønsker specifikt at forbedre din hud, når det gælder ældning, pigment eller acne. Vi anvender Dermalogicas mest aktive frugtsyre, du vil opnå et synligt resultat og din hud vil få ny vitalitet. Her er fokus kun på at opnå resultater og inkluderer derfor ikke som sådan en velværeoplevelse med f.eks. ansigtsmassage

* Dobbeltafrens

* Hudanalyse

* Forbehandling af huden med Prep Solution

* Pro Power Peel (KUN ansigt)

* Neutralisering

* serum afstemt efter hudtilstand

* Maske

Afsluttende pleje

Vejledning i korrekt hjemmepleje

For at opnår et effektivt resultat anbefaler vi et kurforløb på 3-6 behandlinger med 14 dages mellemrum.

Pro Power Peel 60

NYHED

 

Pro Power Peel er til dig, der ønsker den mest effektive behandling

Pro Power Peel er vores absolut mest effektive ansigtsbehandling og er til dig, der ønsker specifikt at forbedre din hud, når det gælder ældning, pigment eller acne. Vi anvender Dermalogicas mest aktive frugtsyre, du vil opnå et synligt resultat og din hud vil få ny vitalitet. Alt efter hvad du ønsker at have fokus på, vil kosmetologen sammensætte den mest effektive og resultatorienterede behandling. Her er fokus kun på at opnå resultater og inkluderer derfor ikke som sådan en velværeoplevelse med f.eks. ansigtsmassage.

* Dobbeltafrens

* Hudanalyse

* Forbehandling af huden med Prep Solution

* Pro Power Peel (Ansigt, hals og dekolte)

* Neutralisering

* serum afstemt efter hudtilstand

* Maske

Afsluttende pleje

Vejledning i korrekt hjemmepleje

For at opnår et effektivt resultat anbefaler vi et kurforløb på 3-6 behandlinger med 14 dages mellemrum.

Dybderens af Ryg

Behandlingen indeholder: Afrens, hudanalyse samt vejledning, peeling, damp, dybderens, maske, afsluttes med creme.